Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Pitstop Catering (pitstop-catering.ro).

Site-ul Pitstop Catering (pitstop-catering.ro) este operat de societatea FABRICA DE SCULE RASNOV SA, cu sediul in Str. Campului Nr.1, Rasnov, Brasov inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J08/354/1991. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Pitstop Catering (pitstop-catering.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord (fara efect retroactiv), fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Politica de confidentialitate si securitate a datelor: poate fi consultata aici: https://pitstop-catering.ro/politica-de-confidentialitate/

In scopul imbunatatirii serviciilor, clientii pot primi pe mail, ulterior livrarii, chestionare privind calitatea serviciilor si produselor. La completarea chestionarelor, clientii pot opta pentru a li se publica sau nu numele si adresa de mail. In cazul in care acestia opteaza pentru a nu li se publica identitatea, vanzatorul nu va putea afla sau publica cine a completat chestionarul, ci doar parerea.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu publica sau de inactiva comentarii care incalca legislatia sau moralitatea, contin limbaj indecent, contin informatii false ce pot induce in eroare publicul, contin cuvinte jignitoare sau pur si simplu sunt considerate complet nerelevante pentru domeniul pentru care au fost aplicate. De asemenea, nu se vor publica sau se vor inactiva reclame fatise la un produs sau serviciu si comentarii care includ link-uri catre alte site-uri.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Preturi si promotii

Preturile sunt cele valabile la momentul comenzii. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile de vanzare, a introduce sau elimina promotii in orice moment, fara sa emita notificari prealabile. Clientul nu poate invoca un pret sau promotie anterioara momentului lansarii comenzii.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a trimite impreuna cu produsele comandate si diverse cadouri de mica valoare, mostre, materiale publicitare sau de prezentare, in scopul fidelizarii clientilor.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza livrarea catre clienti care anterior au refuzat nejustificat/au returnat nejustificat produsele livrate, sau de a livra acestor clienti doar cu plata in avans.

Modurile si costurile de transport/livare

Datorita diversitatii mari a ofertei, vanzatorul nu poate garanta livrarea 100% a comenzilor primite pe site. In cazul in care nu va putea onora comanda, vanzatorul va informa pe mail sau telefonic clientul despre cazul respectiv si de comun acord cu clientul se va stabili daca nu va livra nimic sau va livra comanda partial. In cazul comenzilor achitate (card online sau OP in avans) ce nu pot fi livrate, vanzatorul va intreprinde de indata actiunile necesare pentru rambursarea sumelor in contul clientului.

Modurile si costurile aferente transportului sau livrarii produselor comandate le regasiti la sectiunea: https://pitstop-catering.ro/livrare.

Livrarea si plata la sediul restaurantului – consta in ridicarea personala a produsului de catre client, fara cost de livrare si acest lucru este posibil la sediul nostru din Str. Campului Nr.1, Rasnov, jud. Brasov. Clientul va veni sa ridice produsul numai dupa ce este sunat sau primeste mail/sms ca produsele comandate au fost pregatite de livrare.

Metode de plata si rambursare

Metodele de plata acceptate sunt cele publicate aici: https://pitstop-catering.ro/metode-plata , Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza permanent metodele de plata acceptate, in functie de eficienta sau de disponibilitatea lor. Cumparatorul va putea folosi doar metode de plata active pe site la momentul lansarii comenzii.

Vanzatorul nu poate raspunde de indisponibilitatea unei metode de plata pusa de dispozitie de banca sau un tert, precum acceptarea cardurilor sau plata in rate fara dobanda. Procesatorul de plati si banca sunt singurele responsabile pentru acceptarea acestor metode de plata.

Rambursarea sumelor (de ex. in cazul retururilor, platilor in avans urmate de nelivrare sau livrare partiala) se va face de regula intr-un cont bancar. Vanzatorul va solicita, iar clientul are obligatia de a pune la dispozitie vanzatorului documente care sa ateste corespondenta intre contul bancar si titular, atat in cazul persoanelor fizice, cat si in cazul persoanelor fizice.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Dreptul de denuntare unilaterala a contractului de catre cumparator NU se aplica in cazul produselor comercializate de noi , potrivit art 10 pct. c), fiind produse care, prin natura lor, nu se pot returna, se pot degrada/deteriora rapid.

Raporturile comerciale dintre cumparator si Pitstop Catering (pitstop-catering.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu toate modificarile ulterioare.

Corectitudinea descrierilor produselor pe site:

Administratorul Pitstop Catering (pitstop-catering.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine unele erori sau inadvertente (specificatiile sau pretul produselor viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine in scop de marketing alte recepiente sau vesela decat cele in care sunt livrate produsele. In aceste cazuri, produsul vandut este cel din specificatia de pe site. De asemenea, culorile nu pot fi reproduse fidel in momentul prelucrarii fotografiilor.

Frauda:
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Pitstop Catering (pitstop-catering.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

In cazul unui comportament considerat abuziv sau incorect, vanzatorul poate restrictiona accesul clientului respectiv, fara nicio notificare prealabila (restrictionarea se face pentru un anumit IP, numar de telefon sau adresa de mail).

Drept aplicabil:

Prin folosirea site-ului Pitstop Catering (pitstop-catering.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Pitstop Catering (pitstop-catering.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului:

Administratorul Pitstop Catering (pitstop-catering.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Pitstop Catering (pitstop-catering.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Pe perioada suspendarii temporare a livrarilor (de ex. in perioada de vacanta a firmei), pe site va fi publicata informarea cu durata in care nu se fac livrari si motivul acestui fapt.

Pentru orice intrebari, nelamuriri sau sugestii, va rugam sa ne scrieti pe adresa: contact@pitstop-catering.ro . Va multumim.